Sztárok

Napjaink legnagyobb hollywoodi színésze van a képen, 100 emberből 90 mégsem ismeri fel - te rájössz, kire gondolunk?

Ha rajongsz a hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek fősodorbeli amerikai filmjeiért, akkor a kisujjadból kell kiráznod a megfejtést!

Nincs nála nagyobb formátumú hollywoodi színész

Különleges epizóddal folytatódik színészi témájú képrejtvény-sorozatunk. Jelenlegi fordulónk azért számít egyedülállónak, mert a kortárs Hollywood legmarkánsabb és legnagyobb hatású színészegyénisége áll a középpontjában. Persze készültünk némi nehezítéssel: a művészről egy évtizedekkel ezelőtti, fekete-fehér portrét mutatunk (pontosabban a portré egy részletét veheted majd szemügyre, neked pedig ez alapján kell kitalálnod, kire is gondoltunk). Nos, mit gondolsz, boldogulsz majd a feladattal? Ha érzel magadban kellő motivációt és lelkesedést, és rajongsz a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek fősodorbeli amerikai filmjeiért, akkor egy percig se habozz, hanem lapozz: a forduló részleteit a galéria rejti!

Nos, vajon melyik hollywoodi óriáshoz tartozik ez a szuggesztív tekintet?
Kattints a további képekért!

Ha rajongsz a kortárs Hollywoodért, és sasszemmel áldott meg a sors, akkor rajtad biztosan nem fog majd ki a következő fejtörő.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.