Sztárok

Joshi Bharat: "Nem vagyok magányos öregúr, nyitottnak érzem magam a szerelemre"

A műsorvezető jövőre ünnepli majd 70. születésnapját, és bár jelenleg egyedülálló, örülne, ha ismét betoppanna életébe a szerelem.

Hiányzik egy társ az életéből

Jövő nyáron ünnepli majd 70. születésnapját az indiai származású műsorvezető, Joshi Bharat. A hírességgel - aki az utóbbi időben csak ritkán nyilatkozik a sajtónak - most a Star magazin készített interjút, amit a Bors szemlézett. A közkedvelt televíziós a beszélgetés során leszögezte: noha a magánéletében többször kényszerült már arra, hogy mindent a nulláról kezdjen újra, nem bánja, hogy minden úgy történt, ahogy történt. "Én még mindig nyitott vagyok a szerelemre. Szóval nem vagyok tipikus magányos öregúr" - fogalmazott a híresség, aki ugyan az egyedülállók életét éli, mióta szakított Mészáros Lőrinc exfeleségével, Kelemen Beatrixszal, de nagyon örülne, ha végre ismét eltalálná Ámor nyila.

"Az életem során mindig úgy történt, hogy aminek vagy akinek jönnie kellett, az megérkezett. Nem aggodalmaskodom ezen" - árulta el a híresség.
Kattints a további képekért!

Hamarosan új műsorvezető párokkal, köztük Marics Petivel tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska című game-show. A keddi sajtótájékoztatón a ValMar duó énekese a forgatáson szerzett élményei mellett magánéleti kulisszatitkokat is megosztott a Femcafe.hu-val.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.
Lifestyle
Mindannyian találkoztunk már a hűtőből áradó kellemetlen szaggal, ami egy igazi rémálom lehet a mindennapokban. Erre is van megoldás!