Fotón a bizonyíték - Nicolas Cage tényleg hajbeültetésen esett át?

Hajhosszabbítás, ránctalanítás, plasztikai műtétek – a nőnemű sztárok köztudottan bármit bevállalnak, csakhogy megőrizzék fiatalságukat. Az utóbbi években azonban egyre több férfi híresség is szembeszáll az öregedéssel és megpróbálja visszanyerni több évtizeddel előtti kinézetét. Ebbe a csapdába esett bele Nicolas Cage is.

Megtette vagy nem tette?

A 49 éves sztárt legújabb filmjének – Joe – a premierjén kapták lencsevégre. A képeken szembetűnő, hogy sokkal több haja van, mint pár héttel korábban. A „Daily Mail” beszámolója szerint a fotósok és a rajongók igencsak meglepődve csodálták Mr. Cage dús hajkoronáját. Vajon minek köszönhető ez? Parókát viselt vagy hajbeültetésen járt?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Pár hónappal ezelőtt még sokkal kevesebb haj volt a színész fején. Sőt mi több, új filmjében sem büszkélkedhet a mostanihoz hasonló hajkoronával. Kinézete valóban eléggé megváltozott, ugyanis hajkoronája pár centivel előbbre került, hajszíne pedig a 20 évvel ezelőtti Nicolas Cage-re emlékeztet minket.

Annak ellenére, hogy a világsztárnak egyáltalán nincs szüksége, hogy fiatalítsa magát - hiszen már rég bebizonyította, hogy egy rendkívül jó színész -, minket nem zavar az átalakulása, hiszen nem úgy néz ki, mint akármelyik agyonműtött pályatársa.

Fotók: hwoodworld.blogspot.com; Wenn; justjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!