Sztárok

Fotó: szűk ruhában mutatta meg „szerelempocakját” Csobot Adél – Nincs nála szebb kismama

A mindössze 21 éves Csobot Adél közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, mennyit nőtt a pocakja az elmúlt hetekben. Nézd meg a képet te is!

Szexis és vagány kismama

A 21 éves Csobot Adél és szerelme, a 28 éves Istenes Bence tavaly október 28-án a Facebookon, egy közös videóban jelentették be a rajongóknak, hamarosan kisbabájuk fog születni. Azóta már azt is tudni lehet, hogy a fiatal énekesnő egy kisfiút hord a szíve alatt. Adél ősszel még a TV2 Sztárban sztár című műsorában szerepelt, de a színpadon várandóssága ellenére sem lassított a tempón, minden adásban nagyon odatette magát. A belevaló kismama akkor negyedik helyezést ért el. Az énekesnő azóta rendszeresen posztol fotókat gömbölyödő pocakjáról a közösségi oldalain, legutóbb például ezt a dögös képet osztotta meg, amelyen a szűk, élénk színű ruha tökéletesen megmutatja a saját maga által csak „szerelempocaknak” nevezett testrészét.

Lapozz a többi kismama fotóért!

Fotó: instagram.com/adelcsobot

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.