Sztárok

Fotó: elképesztően hasonlít apukájára Ördög Nóra kislánya – Mici csak a szemeit örökölte anyukájától

Nánási Pál fotóművész egy reggeli műsor vendége volt, ahová magával vitte kedvenc gyermekkori képeit, köztük egy olyan montázst is, amelyen kislányával hasonlította össze magát. Nézd meg a cuki fotókat!

Tiszta apukája a kislány

A 42 éves fotós, Nánási Pál és a közkedvelt, 34 éves műsorvezető, Ördög Nóra 2010-ben házasodott össze, 2013-ban pedig megszületett első gyermekük, Mici. Őt alig egy évvel később, afféle meglepetés-babaként kistestvére Vencel követte. A büszke apuka ma reggel a Fem3 Café című műsorában vendégeskedett, ahol Váczi Gergővel és Kovács Lázárral elevenítették fel Nánási gyermekkorát. Ehhez a fotós illusztrációkat is hozott magával, aranyosabbnál aranyosabb képek kerültek elő.

A bemutató egy szakaszánál előkerült egy montázs, amelyen apa és lánya voltak láthatóak, a két kép ugyanabban az életkorban készült róluk. Ezen jól látszik, hogy a kis Mici kiköpött úgy néz ki, mint édesapja, csupán nagy, barna és ártatlan szemeit örökölte csodaszép anyukájától.

„Nórinak a szemeit, a szemeit tökéletesen megörökölte, de valahogy az arcberendezése meg a haja is az enyém, amit én nem értek, de az nagyon én vagyok szerintem.” – nyilatkozott a képről a büszke apuka.

Lapozz a cikk folytatásáért és a többi képért!

Fotó: fem3.hu/cafe

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.