Sztárok

Sokat változott: így festett Fördős Zé az első főzős videóiban – Több mint 10 éve ismerhette meg az ország a népszerű gasztrobloggert

Fördős Zé több mint tíz éve van a köztudatban: öccsével, Petivel 2012-ben indították el a Szárnyas Ízvadász című gasztroblogot.

Akkor és most

Családjának köszönhetően Fördős Zé már gyermekkorában megismerkedett a gasztronómiával, onnantól kezdve pedig már nem volt megállás – a tanulmányait is ezen a területen folytatta, végül 2014-ben országos ismertségre tett szert, amikor A Konyhafőnök című főzőműsor zsűritagja lett. Öccsével, Petivel közösen készített első receptvideója több mint egy évtizeddel ezelőtt debütált, népszerű gasztrooldaluk pedig idén 10 éves – ennek kapcsán a műsorvezető nemrég elárulta, hogyan ünnepli meg ezt a jeles évfordulót. Részletek a galériában!

Izgalommal és várakozásokkal vágott neki élete első forgatásának Fördős Zé, aki több mint tíz évvel ezelőtt készítette el legelső receptvideóját.
Kattints a további képekért!

Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.

Leadfotó: Instagram/ fordos_ze

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.