Sztárok

Évekig csapta neki a szelet: hiába volt nagy nőcsábász Elvis Presley, ez a gyönyörű színésznő többször is kikosarazta

Elvis Presley az élete során több nővel is romantikus kalandba bonyolódott, egyik kiszemeltjét azonban kitartó próbálkozásai ellenére sem sikerült magába bolondítania.

Nem sikerült meghódítania

Elvis Presley a rock and roll koronázatlan királya, minden idők legsikeresebb és legnagyobb hatású előadója volt – senki máshoz nem hasonlítható hatást gyakorolt a populáris kultúrára és a rockzenére, segített ledönteni a fekete és a fehér zene közti korlátokat. A 60-as évek ikonikus szívtiprójáért nők milliói bolondultak, köszönhetően jó megjelenésének, sármos mosolyának és páratlan tehetségének, így nem csoda, hogy minden ujjára jutott egy gyönyörű hölgy. Igazi szoknyapecérként ismerték: a pletykák szerint olyan hírességeket is sikerült ágyba vinnie, mint Nancy Sinatra, Natalie Wood, Raquel Welch, Ursula Andress, Candice Bergen, Barbara Stanwyck és Sophia Loren – egyvalakit azonban sehogy sem sikerült elcsábítania, annak ellenére, hogy évekig kitartóan ostromolta. Részletek a galériában!

Elvis Presley hat év udvarlás után, 1967. május 1-jén feleségül vette a gyönyörű Priscilla Ann Wagnert, akitől nem sokkal később megszületett egyetlen gyermeke, Lisa Marie Presley. Noha feleségével hosszú ideig alkottak egy párt, a Királyt ez sem gátolta meg abban, hogy minden forgatásán flörtöljön a női színészpartnereivel.
Kattints a további képekért!

Ginger Alden volt az, aki az énekest holtan találta a fürdőszobában – arról azonban csak kevés szó esik, hogy Elvis utolsó szerelme milyen gyönyörű nő volt.

Leadfotó: GAB Archive/Redferns/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.