Sztárok

„Ki akarták kaparni a szemem a villamosmegállóban” – Drámai vallomást tett Fluor Tomi, sosem hallott történetről rántotta le a leplet

A Mizu című dal révén került reflektorfénybe Karácson Tamás, amiből az egyik legismertebb, generációkon átívelő hazai sláger lett – ám a sikernek bizony volt árnyoldala is.

Nem kerülték el a bántások

A Mizu című sláger szövegét az is ismeri, aki nem szereti a dalt, soraiból ugyanis több „újkori szállóige" is a megragadt a köznyelvben. A Fluor művésznéven több, mint tíz éve ismertté vált előadó nem csak pozitív visszajelzéseket kapott, sokan fenyegették, és előfordult, a villamosmegállóban akartak rátámadni – pusztán egy dal miatt. A Wellhello frontembere A dal a miénk podcastban Péczeli Dórinak őszintén mesélt arról is, hogyan hatott az életére a Mizu utáni őrület.

Fluor Tomi 2011-es dalát néhány hónappal a megjelenése után már egy ország fújta, az előadóját pedig mindenki megismerte. Azt azonban kevesen tudják, hogy a dal egy Teréz körúti lakásban született, ahol lakótársakként éltek együtt az alkotók, a szövegíró Fluor Tomi és a zeneszerző Pixa, hármasban a korszak egyik legnagyobb tinibálványával, SP-vel. Fluor szerint az elkészült dalról az elején kevesen gondolták, hogy átütő sláger lesz, és a megjelenésétől számítva el is kellett telnie pár hónapnak, míg felfedezték a rádiók és az akkor még működő zenetévék. Addig az interneten pörgött, több milliós megtekintése volt a YouTube-on.
Kattints a további képekért!

Pszichológus segítségével győzte le belső démonjait.

Leadfotó: Facebook/ Fluor Tomi

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.