Fergeteges Ákos koncert

Szombat este Ákos ismét őrületes hangulatú koncertet adott a Papp László Arénában. A Katona Imája lemezbemutató koncert fantasztikusan sikerült, ahol ennek ellenére nem volt hiány régi slágerekből sem.

Szombat este Ákos ismét őrületes hangulatú koncertet adott a Papp László Arénában. A Katona Imája lemezbemutató koncert fantasztikusan sikerült, ahol ennek ellenére nem volt hiány régi slágerekből sem.

A koncertről:

Tegnap este Ákos mintegy kétórás koncertet adott az Arénában. A Katona Imája szólóalbumát tavaly októberben adta ki. Saját bevallása szerint úgy készült erre a koncertre, mint élete eddigi legfontosabb koncertjére. Nem is csoda, hiszen utoljára hét évvel ezelőtt tartott önálló lemezbemutatót a Kisstadionban. Az este körülbelül harminc számot énekelt el, leginkább az új albumról, de nem volt hiány régi már ikonná vált nótákból sem. Az új számokat is éppúgy tombolta végig a közönség, mint a régi slágereket.

A tökéletes hangzást, profi látvány és fény technika tette még tökéletesebbé. A mintegy 200 négyzetméteres kivetítő a színpad mögött pazar látványélményt nyújtott, az oldalsó kivetítőkön pedig Ákost láthatta közelről a tomboló közönség.
Az este vendégfellépője Janicsák Veca az X-faktor résztvevője volt, akivel az Érintő című számot énekelték duettben. Ákos idén nem ad több koncertet, de akik lemaradtak róla ne búsuljanak, hiszen az estéről készül koncert DVD.

Akiknek még ez sem lett volna elég, azoknak lehetőségük volt elmenni Ákos after partyra a Dürer Kert nevű szórakozóhelyre, ahol folytatódott a buli.

Oldalak

Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.