Félmeztelen fotóval sokkolta a rajongóit Britney Spears

Britney Spears ismét polgárpukkasztásba kezdett, most épp félmeztelen képeket osztott meg magáról a rajongói legnagyobb döbbenetére.

Egy bátor lépés

Az énekesnőnek nem ez volt az első ilyen esete. Szombaton már töltött fel magáról egy képet, amin farmer rövidnadrágban van, felső nélkül. Most emelte a tétet, mivel csak két apró csillaggal takarta ki a melleit.

Celebek egész serege vonult be a kommentszekcióba, hogy kifejezzék szeretetüket a sztár iránt. Paris Hilton szivekkel kezdte el bombázni a bevállalós énekesnőt.

Egy régi rajongó, Chris Crocker, aki Leave Britney alone című videójával vált ismertté, a következőket írta: "A szabadság szelleme".

Az elmúlt hetekben Britney egyre vehemensebben nyilatkozott a közösségi médiában, többek között a gondnokság alá helyezéséről, amelynek értelmében a pénzügyeit és személyes döntéseit apja, Jamie Spears és más személyek hozzák meg, mióta 2008-ban nagy nyilvánosságot kaptak az egészségügyi problémái.

A legutóbbi bírósági vallomásokban Britney azt állította, hogy a gondnokság visszaélésszerű, és elárulta, hogy nem fog fellépni, amíg ezek a változások meg nem történnek.

Jamie Spears ügyvédje azt mondta, hogy az apa aggódik lánya egészsége miatt a hónap elején tett vallomása után.

Oldalak

  • 1
  • 2