Ez lehet Johnny Depp nagy visszatérése?

Johnny Depp a Dior nevezetű francia divatcég klippjében tűnik fel.

A kitartó francia divatcég

Johnny Depp egy új videoklipben tűnt fel ahol a Dior illatát népszerűsíti, a cég neve pedig máris trendi lett, mivel a rajongók boldogok amiért kiálltak a hányadtatott sorsú színész mellett. A klip egy talk show stílusú beszélgetést mutat be Depp és François Demachy, a Sauvage illat megalkotója között.
Laurianne Melierre házigazdával Depp és Demachy a kreatív inspirációikról beszélgetnek. Depp a videó egy pontján még a gitárján is penget, egy másikban pedig egy új illatot tesztel. Kiderül az is, hogy nem ez lesz Depp egyetlen szereplése a cégnél, mivel a felvétel végén azt ígérik, hogy 2021 szeptemberében még több hasonló tartalom érkezik. A Dior vállalalat népszerűsége eszméletlen szinten megnövekedett, amiért kitart Depp mellett egy olyan időszakban, amikor az olyan cégek, mint a Disney és a Warner Bros elfordultak tőle. Sok rajongó dicséri a Diort, a #ThankYouDior hashtag nagyon felkapott lett.
"Mostantól szeretném, ha legalább hetente egyszer új @Dior tartalmat mutatna be #JohnnyDepp (természetesen több tartalom is szívesen látunk), csak azért, hogy lássam Johnnyt parfümöt tesztelni, gitározni, halljam franciául beszélni és főleg mosolyogni" - olvasható az egyik rajongói tweetben.

"Most láttam az új @Dior klipet #JohnnyDepp-pel, és #köszönöm, hogy kiálltatok Johnny mellett, és nem hiszitek el, amit a média próbál lenyomni a torkunkon, hanem hisztek a bizonyítékoknak. A helyes utat választottátok. Köszönöm" - írja egy másik.

"Nem fogjuk elfelejteni, hogy a Dior támogatta Johnny Deppet ebben a nehéz helyzetben, miközben a Disney és a Warner Bros kirúgta őt" - olvasható egy másik rajongó írása.

Valaki pedig azt tweetelte: "A csodálatos @dior ismét megmutatja a világnak, hogy kiáll egy ártatlan, családon belüli erőszak túlélője mellett. Míg más, úgynevezett cégek kirúgták Johnnyt, annak ellenére, hogy áldozat volt, és egy magát bántalmazottnak valló embert támogattak... @dior mindezek ellenére nem fordult el tőle!"

Oldalak

  • 1
  • 2