Katalin és Meghan a nyomába sem érhet: ilyen szép menyasszony volt Kitty Spencer, Diana unokahúga

Lady Kitty Spencer a hétvégén mondta ki a boldogító igent, és ruhája, a helyszín, na meg persze az ékszerek bőven adnak okot az irigységre, hiszen ilyen esküvőről álmodik minden nő.

A gyönyörű ara

Kitty Spencerről mindig is sokat cikkezett a sajtó, lévén hogy ő a néhai Diana hercegné gyönyörű unokahúga, aki a hétköznapokban is úgy néz ki, akárcsak egy született hercegnő. Esküvőjén sem volt ez másképp, Kitty ugyanis álomszép ruhában tipegett az oltárhoz, ahol már várta őt a 62 éves milliárdos üzletember, Michael Lewis, mindez pedig Olaszországban történt egy fényűző lagzi keretein belül egy mesébe illő kastélyban. A lánybúcsú sem volt szokványos, azt például Velencében tartották, a szertartás után pedig a Villa Aldobrandini in Frascati kertjében jött a tűzijáték, amit az előkelő vendégek élvezhettek, köztük például a királyi család tagjai és más sztárok, akik minden bizonnyal még egy jó ideig emlegetni fogják a fényűző lakodalmat. Kitty Spencer, Diana öccsének, Charles Spencernek a lánya, akit még az egykori védelmi miniszter hozott össze a Foschini divatcég tulajdonosával, aki egyébként egy biotechnológiai vállalat alapításában is benne van. A 30 éves Kitty azonban csak 2018-ban vállalta fel párját, aki apjánál 6 évvel idősebb, így félt attól, hogy elítélik majd őt választása miatt. Minden pletyka és rosszindulat ellenére viszont kapcsolatuk töretlennek bizonyult, és 2019-ben el is jegyezték egymást – az esküvő pontos dátumát és menetét, illetve a helyszínt sikerült titokban tartaniuk, de a násznép sok mindent megörökített a nagy napról, így például az is kiszivárgott, hogy Kitty a szertartás alatt ugyanazt a tiarát viselte, amit Diana. A prímet mégis a különleges ruha vitte, ami a Katalin és Meghan által viselt darabok nyomába sem érhet, hiszen sokkal különlegesebb annál. Ha már a ruhánál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a fő darab mellett volt még másik négy is, ugyanis az ara ötször öltözött át a jelen napon. Galériánkban mutatjuk, miket viselt!

Kitty Spencer fő ruháját a Dolce&Gabbana márka tervezte és alkotta meg. A csipkecsoda több méter uszályból áll, és megszólalásig hasonlít Grace Kelly 1956-ban viselt esküvői ruhájára.
Kattints a további képekért!

Scütz Ila élete vége felé már komoly depresszióval küzdött, pedig szakmájában folyamatosan boldogságot sugárzott a színpadon. Halálának körülményeivel kapcsolatban a mai napig számos megoldatlan rejtély és ki nem bogozott szál van, hiszen nem tudni, hogy Ila tényleg önkezüleg vetett-e véget életének vagy baleset történt-e, annyi azonban bizonyos, hogy lelkileg egyáltalán nem volt jól, amikor 58 évesen utolérte őt a halál.

Leadfotó: 123rf

Oldalak