Weisz Fanni őszintén vallott: először beszélt a válásáról

Több mint egy évvel ezelőtt döntött a szakítás mellett Weisz Fanni és exe, Hajmásy Péter, a papírokat azonban egészen eddig még nem adták be.

Kezdődik a válóper

Tavaly júliusban mindenkit váratlanul ért a bejelentés, miszerint Weisz Fanni és Hajmásy Péter hét együtt töltött év után szakítottak. A modell végig szűkszavú volt az elválást illetően, a nyilvánosság előtt sosem bocsátkozott részletekbe, nem tárta fel annak okait és előzményeit sem – mindössze annyit lehetett tudni, hogy az elmúlt évben mindkét félre újra rátalált a szerelem.

Fanni hétfőn a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol első alkalommal beszélt hosszabban élete ezen részéről. Elmondta, hogy bár már több mint egy éve szétmentek, a hivatalos procedúrát csak nemrég kezdték meg, beadta a válókeresetet, így elindult a válóper, ami pontot tesz házassága végére.

Végre sikerült megállapodnunk. Beadtam a válópert, most itt utoljára elmondom, mert mindenki kíváncsi, mi hogy alakult. Vége ennek a szakasznak és hál' istennek, nézünk előre” – kezdte Fanni. „Nem volt egyszerű megállapodnunk, de sikerült. Amikor elköltöztem, már akkor el akartam válni, ez így indult, mire várjak? Az volt a lényeg, hogy sikerüljön megállapodni. Nem hagyhattam így, el kell válni, ha már egy éve külön élünk” – osztotta meg a nézőkkel a modell, aki örül, hogy végre lezárulhat ez a szakasz az életében, és ugyan megtalálta a boldogságot új párja oldalán, nem tervezi, hogy azonnal férjhez menjen, mert úgy érzi, van még ideje.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2