Sztárok

Embertelen körülmények között él a Fekete Vonat sztárja: Munkásszállón élt, most onnan is mennie kellett

Három hónap telt el a Fekete Vonat telt házas Aréna koncertja óta, azonban Beat élete mintha vakvágányra ért volna.

A munkásszállóról is mennie kellett

Miután nem volt hol laknia, a rapper egy ideig egy munkásszállón húzta meg magát, azonban most onnan is mennie kellett, így szerencséjére ismerősei befogadták. A Fókusz készített vele riportot, melyben elmondta, emberhez nem méltó körülmények között él és a Fekete Vonat tagjaival is teljesen megszakadt a kapcsolata.

A Fekete Vonat Aréna koncertje után Beat anyagi helyzete nagyon megromlott, és ugyan az előleget megkapta, azt rögtön el kellett költeni, törlesztette meglévő tartózásait és a fellépésre való készülésre is költött. Nem volt más választása, egy munkásszálóba költözött, azonban miután onnan távoznia kellett, most barátai segítségére támaszkodik.
Kattints a további képekért!

Forrás: RTL Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....