Sztárok

Hatalmas botrányba fulladt a visszatérési kísérlete: íme az igazság arról, miért nem láthatjuk már soha a nagyvásznon Cameron Diazt

A kilencvenes és kétezres évek imádott komikája már évekkel ezelőtt istenhozzádot mondott a filmszakmának, s azóta is üzletasszonyként keresi a kenyerét. Cameron Diaz nemrég mégis gondolt egy merészet, és szerepet vállalt egy Netflix-akciófilmben, viszont úgy tűnik, a forgatási munkálatok nem hozták meg a kedvét az igazi visszatéréshez.

Tett még egy utolsó kísérletet a visszatérésre

A kétezertízes évek közepe óta nem láthattuk a filmvásznon az 50 esztendős Cameron Diazt. A közönségkedvenc komika legutoljára az Annie című 2014-es musicalben vállalt szerepet, ezt követően viszont eltávolodott Hollywoodtól: mindmáig üzletasszonyként keresi a kenyerét, és a jelek szerint csodálatosan boldogul a civil szférában. Nemrég mégis gondolt egy merészet, és úgy döntött, elvállal egy újabb filmes megbízást, méghozzá régi kollégája és barátja, Jamie Foxx unszolására (a két nagyágyú az imént említett Annie-ben is együtt szerepelt). A forgatáson azonban rengeteg kellemetlenség érte az 50 éves filmszínésznőt - írja a Daily Mail. Úgy hírlik, Diazt nem pusztán az viselte meg, hogy a munkálatok miatt rengeteg időt kell távol töltenie férjétől, Benjie Madden zenésztől és kislányuktól, a hároméves Raddixtől, de a forgatások során Foxx dührohamot kapott, botrányos viselkedése miatt pedig több embert is kirúgtak a produkcióból.

Már nem bírja a konfliktushelyzeteket

A fáma szerint Diaznak nem volt közvetlen konfliktusa az 55 éves Foxx-szal, de már nehezen viseli azokat a kompromisszumokat és krízishelyzeteket, melyek egy forgatás során elkerülhetetlenek. Sőt, egy névtelen, a színésznőhöz közel álló forrás a Daily Mailnek azt is kikotyogta, hogy az egykoron párját ritkítóan népszerű filmcsillag számára már óriási fizikai és mentális erőpróbát jelent egy 10-12 órás forgatási nap. A híresség ugyanakkor nagyon élvezi, hogy végre civil életet élhet, és több ideje jut a családjára. Lubickol az anyukszerepben, férje támogatására pedig mindenben számíthat. Madden egyébként teljes mellszélességgel támogatta Diaz visszavonulását a kétezertízes évek derekán.

Az egykori komika mára sikeres üzletasszonnyá vált, partnerével, Katherine Powersszel együtt saját bormárkát is alapított Avaline néven. Korábban mintegy 40 hollywoodi filmben szerepelt, többek között olyan alkotásokban, mint A maszk (1994), az Álljon meg a nászmenet! (1997), a Keresd a nőt! (1998), A John Malkovich-menet (1999), a Charlie angyalai (2000), a Vanília égbolt (2001), a New York bandái (2002), a Holiday (2006), A doboz (2009) vagy A jogász (2013), de hangját kölcsönözte a Shrek (2001) című kultikus animációs filmhez és folytatásaihoz is.

Fotó: 123rf

A filmezéstől visszavonult világsztárnak egy cserbenhagyásos síbaleset miatt gyűlhet meg a baja a törvénnyel. Az eset hét évvel ezelőtt történt, Paltrow-t egy 76 éves férfi perelte be.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.