Sztárok

„Egyfajta terápiaként segít engem” – Nagy fába vágta a fejszéjét a népszerű magyar írónő: Fejős Éva az elengedést gyakorolja

Kiállítás nyílik Fejős Éva képeiből: a népszerű írónő néhány évvel ezelőtt kezdett festeni, most pedig beérett munkájának gyümölcse, az egyik neves budapesti galériában mutatják be alkotásait. Éva elárulta, számára terápiás folyamat a képek elengedése, és bízik abban, hogy a közönség legalább olyan szeretettel fogadja majd alkotásait, mint a regényeit.

Élénk színvilágú, izgalmas képeit utazásai inspirálták

Fejős Éváról kevesen tudják, hogy régóta érdeklődik a festészet iránt, amely számára egyet jelent az abszolút boldogsággal, a pandémiás lezárások idején is az ecset és a vászon jelentette számára a kikapcsolódást a mindennapokból. Alkotásait sokáig tartogatta csak magának és szűkebb környezetének, március 8-tól azonban bemutatja azokat a nagyvilágnak, a budapesti Abigail Galéria falain láthatja majd a közönség:

„Azt hiszem, a kiállítás kicsit az elengedési képességemet javítja” – mesélte az írónő. „Minden kéziratomat az utolsó utáni percig meg akarom tartani magamnak, olyankor már a fejemen ül mindenki, a szerkesztőm, a tördelő, a nyomda, hogy el kellene küldenünk, de én még vele akarok lenni, hogy csak az enyém legyen. A képekkel ugyanez a helyzet, de mivel egy-egy festmény sokkal gyorsabban készül el, így ezeket a – számomra intim – pillanatokat, azt a sikerélményt, hogy elkészült valami új, gyakrabban élhettem meg velük az elmúlt években. Úgy döntöttem, egyszerre engedem el az összeset és így talán egyfajta terápiaként segít engem abban, hogy ezt a folyamatot könnyebben éljem meg. Megbeszéltem a galériában azt is, hogy ha valaki szeretné hazavinni és a saját falára akasztani egy-egy képemet, tovább gyakorolom az elengedést” – tette hozzá nevetve.
Kattints a további képekért!

Fejős Éva saját babavárásának történetével számos nő reménye és példaképe lett: sokat tett azért, hogy hazánkban kevésbé számítson tabunak, ha egy nő a negyedik X után vág bele a családalapításba. Az ismert írónő életének erről a szakaszáról most színdarab született, amelyben Gubík Ági alakítja majd Évát.

Leadfotó: Abigail Galéria

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.