Sztárok

Most már hivatalos: ezzel az énekesnővel jár Johnny Depp gyönyörű lánya - csókolózós fotót osztottak meg a szerelmesek

A 23 éves Lily-Rose-t újra eltalálta Ámor nyila, ennél egyértelműbb módon pedig nem is közölhette volna örömét a rajongóival.

Újra foglalt a szíve

Még csupán 23 éves, mégis az egyik leghíresebb és legkedveltebb nepo baby-nek számít: Johnny Depp gyönyörű lánya, Lily-Rose körül zajlik az élet. Bármit is tesz, szinte azonnal a bulvárlapok címoldalán találja magát, így hát cseppet sem véletlen, hogy magánéletének legújabb, izgalmas fordulópontjáról is rengeteget cikkeznek. A szárnyait modellként és színésznőként is bontogató hölgy nemrég ismét szerelembe esett, és nem kellett sokat várni rá, hogy ország-világ előtt felvállalja újdonsült párkapcsolatát. Lapozz, a galériában minden további részletet megismerhetsz!

A híresség egy egy amerikai rapper-énekesnővel, Danielle Balbuenával, azaz 070 Shake-kel jött össze.
Kattints a további képekért!

Egy interjú közben, teljesen véletlenül derült ki, hogy nemrég megszületett a kétszeres Oscar-díjas színészzseni hetedik gyermeke. Az anya kilétét eddig homály fedte, most viszont lehull a lepel: mutatjuk a nyáron 80. születésnapját ünneplő De Niro barátnőjét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!