Sztárok

Alig lehet ráismerni a Dallas Bobby Ewingjára: a 74 éves világsztár egyáltalán nem emlékeztet korábbi önmagára - Fotók

Az idő vasfoga őt sem kímélte.

Megöregedett a Ewing-család örök jófiúja

Bár már hosszú-hosszú évtizedekkel ezelőtt véget ért, Magyarországon még mindig rengetegen lelkesednek a Dallas című tévésorozatért. A dúsgazdag Ewing-família fordulatos, kalandos, ármánnyal és cselszövéssel teli mindennapjait bemutató szériát eredetileg 1978 és 1991 között vetítette a televízió az Amerikai Egyesült Államokban, hazánkba viszont csak a rendszerváltás időszakában érkezett meg. A sorozat igazi, elsőszámú ikonja ugyan az ördögi gonoszsága ellenére is szimpatikus olajherceget, Jockey Ewingot alakító Larry Hagman volt, mellette a közönség szinte ugyanolyan mértékben lelkesedett az öccsét, a jólelkű Bobby-t alakító Patrick Duffy-ért. A színész napjainkban 74 esztendős, de már egyáltalán nem emlékeztet korábbi önmagára: látványosan átalakult a külseje, mióta nem láthattuk a képernyőn. Nem hiszed? Kattints tovább: galériánkban megmutatjuk, hogy néz ki a magyar közönség egykori nagy kedvence!

Karrierje delelőjén, a Dallas legsikeresebb éveiben: a magyar televíziónézőknek valószínűleg a mai napig egy ehhez hasonló emlékkép ugrik be Bobby Ewingról. (A fotón Duffy partnernőjével, a feleségét, Pamelát alakító Victoria Principallal.)
Kattints a további képekért!

Sheree J. Wilson nemcsak a kultikus amerikai szappanoperában, de a Walker, a texasi kopó című - szintén legendás - tévésorozatban is feltűnt, méghozzá Chuck Norris partnereként.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.