Ez izzasztó volt! Jessica Biel elmesélte pikáns szaunás élményét

A Biel-Timberlake esküvőnek már egy hónapja, de még csupán most jelent meg először a tévében az újdonsült Mrs. SexyBack, ahol egy nagyon humoros sztorit mesélt a szépséges színésznő.

Jessica Bielt a napokban látta vendégül műsorában David Letterman. Az új Hitchcock filmet reklámozó színésznő pedig annyira oldott hangulatban volt, hogy egy rendkívül humoros, de egyben kellemetlen történetet is megosztott a nézőkkel.

Jessica elárulta, hogy az esküvő időpontját és helyszínét minél tovább titokban akarták tartani, így a vége felé már a CIA ügynökeihez kezdett hasonlítani a viselkedése. A 30 éves Jess továbbá elárulta, hogy a nagy nap előtt Svájcba utazott barátnőjével egy kis wellnessezésre. A két barátnő úgy döntött, hogy elmennek szaunázni, ami azonban nem sikerült valami kellemesre.

„Bent ültünk a szaunában, amikor két robosztus osztrák férfi is bejött…Ok, gondoltuk ez egy picit furcsa, de Európában vagyunk….Nem igazán tudtam, hogy ott mi a szokás.” – mesélte Jessica, akin egy bikini volt. „A két férfi ledobta a törülközőket - teljesen meztelenek voltak!”

A sztorinak azonban még nincs vége: „Pucérak voltak, én még közöttük feküdtem! Amikor átnéztem felettük, észrevettem, hogy a zacsijuk is ott volt a fapadon! Nem csupán pucérak voltak Dave, hanem a zacsijuk a fapadon pihent!”

„Annyira le voltam döbbenve…Szendvicsben ültem ezzel a két fickóval. A nap folyamán azonban megtudtuk, hogy ez ott teljesen normális.”

Azt hiszem, hogy a legtöbben megértjük Jessica megdöbbenését.

Fotó: aceshowbiz.com

Oldalak

Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...