Sztárok

Ewan McGregor a saját feleségével forgatott szexjelenetet, de segítséget kellett hívni

Köztudott, hogy a filmes szexjelenetek forgatásakor gyakran szakembert alkalmaznak annak érdekében, hogy a színészek komfortosan érezzék magukat. De gondoltad volna, hogy erre még egy színész házaspár esetén is szükség van?

Saját feleségével szerepelt a szexjelenetben

Az intim jelenetek a film- és tévészakmában mindig is kiemelt figyelmet kaptak, hiszen nem csupán a történetet, hanem a színészek kényelmét és biztonságát is szem előtt kell tartani. E kihívásokra válaszul egyre több produkcióban alkalmaznak intim koordinátorokat, akik segítenek megtervezni és felügyelni ezeket a fontos jeleneteket. Ewan McGregor, a hollywoodi sztár, nemrégiben a média figyelmének középpontjába került, amikor arról beszélt, hogy még a saját feleségével, Mary Elizabeth Winsteadtel való jeleneteknél is szükségesnek tartja az intim koordinátor jelenlétét. Kíváncsi vagy, miért is volt erre szükség? Olvass tovább!

A hollywoodi sztár, Ewan McGregor elmondta, hogy még mindig szükséges intim koordinátort alkalmazni az új drámasorozat, az A Gentleman in Moscow szexjeleneteihez, még akkor is, ha feleségével, Mary Elizabeth Winsteadtel játszik együtt. „Ez még mindig szükséges, mert furcsa meztelennek lenni emberek előtt, furcsa az intimitás a kamera előtt" - mondta a színész.
Kattints a további képekért!

Jean Dujardin a francia filmművészet egyik legkiemelkedőbb alakja, aki kiváló talentumával számos felejthetetlen pillanatot okozott a mozinézőknek. A színészért azonban nem csupán játéka, hanem férfias megjelenése, valamint jóképű vonásai miatt is rajong a közönség – mindez pedig napjainkra sem változott semmit.

Leadfotó: Getty Images, forrás: edition.cnn.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!