Eva Longoria szakácskönyvet ad ki
Ha tippelni kéne, hogy melyik „született feleség” ad ki szakácskönyvet, biztosan nem az apró és törékeny Eva Longoria lenne az első számú jelöltünk. És mégis – áprilisban megjelenik első receptkönyve.
Ez talán nem olyan meglepő, ha az ember tisztában van azzal, hogy a színésznő éttermet nyitott Los Angelesben, Beso, azaz „Csók” elnevezéssel. Étlapján természetesen mexikói ételek szerepelnek, köztük nem egy (például a tortilla leves vagy a guacamole szósz) családi recept alapján.
Ezek után nem váratlan, hogy szakácskönyve is a mexikói ételek leírását tartalmazza. Longoria saját ötleteit és praktikáit gyűjtötte össze, egyik ilyen például a citromhasználat: a színésznő szerint pikáns ízvilágot kölcsönöz ételeinek a savanyú lé.
A könyv címe Eva’s Kitchen, s egyszerűbb, valamint összetettebb recepteket is tartalmaz, melyek jók az egyszerű hétköznapokra, vagy akár baráti összejövetelekre is.