Meglepő oka van: ezért hord mindig rikító színű ruhákat Erzsébet királynő

Fény derült a titokra, mi áll a háttérben amögött, hogy Erzsébet királynő szinte mindig élénk színű ruhakölteményekben jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Igazi stílusikon

Ha nyomon követed a királyi család életét, bizonyára te is észrevetted már, hogy a királynő szinte mindig feltűnő, neonárnyalatokban pompázik a nyilvános eseményeken, ami egyáltalán nem véletlen – a 68 éves uralkodása alatt Erzsébet több tucat merész árnyalattal kísérletezett már a fuksziától elkezdve a citromsárgán át a királykékig. Sokan kíváncsiak azonban arra, hogy mi is az oka annak, hogy a szigorú etikett szabályok ellenére az uralkodó nem kerüli a feltűnő darabokat – a titokra most fény derült, galériánkat átlapozva te is megtudhatod a részleteket!

Erzsébet kora ellenére a stílus koronázatlan (vagy mégsem?) királynője, hiszen gardróbja megannyi divatos és ízléses darabot rejt, amit a világ legnevesebb divattervezői készítenek számára. Bár az uralkodó gyakorlatilag bármilyen színt viselhet a nyilvános eseményeken, ő kifejezetten a rikító színű kosztümöket részesíti előnyben, aminek hihetetlenül egyszerű, mégis megható oka van.
Kattints a további képekért!

Jövő tavasszal áll színpadra Budapesten a népszerű pop-rock- és alternatívrock-együttes.

Leadfotó: 123rf

Oldalak