Veszélybe került Erzsébet királynő: az uralkodónő élete egy hajszálon múlt

Majdnem rossz vége lett Erzsébet királynő útjának, miután repülőgépe egy óriási viharba keveredett.

Dráma a levegőben

Már csak egy nap van hátra Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségsorozatáig, Nagy-Britanniában éppen ezért mindenki lázasan készülődik az eseményre, beleértve persze az uralkodót is, aki eddig Skóciában tartózkodott, ám az ünnepség miatt a minap visszautazott Londonba. Ekkor történt a baj: mint ahogyan azt a Metro is írja, Őfelsége 13 üléses magánrepülője egy óriási viharba keveredett, a leszállás pedig veszélyessé vált a hatalmas jégeső, mennydörgés és villámlás miatt – az igazi ijedtséget főként az okozta, hogy a királynő épp a fedélzeten tartózkodott. A pilóta 15 percig kőrözött London felett, mire végre tudta hajtani a kényszerleszállást az RAF Northolton, a Királyi Légierő állomásán, a Buckingham-palota szóvivője pedig a következő közleményt adta ki az esettel kapcsolatban: „A királynő járata a villámlás miatt késett, de a személyzet betartotta az összes arra vonatkozó előírást, amelyeket ilyen esetekben figyelembe kell venni, így biztonsági problémák nem merültek fel”. Később aztán Erzsébetet már a windsori kastélynál látták, ahogy corgijai kíséretében megérkezett a rezidenciához, így a nép is megnyugodhatott, hogy a 96 éves uralkodóval nem történt nagy baj. Az uralkodó egyébként múlt csütörtökön utazott Balmoralba egy rövid kiruccanásra feltöltődni még a négynapos ünnepségsorozat előtt, amit Erzsébet 70 éves uralkodásának tiszteletére rendeznek. És hogy hogyan is zajlik majd az esemény? A következő oldalon eláruljuk!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...