Sztárok

Borítja a bilit: II. Erzsébet királynő kiteregeti a családi szennyest - végleg leszámol a hazugságokkal

Lehet, hogy hamarosan borul a bili? Még az is megeshet: egy - a királyi családhoz tartozó - bennfentes szerint ugyanis II. Erzsébet királynő nem fogja hagyni, hogy hazugságok terjengenek a sajtóban a királyságról.

Eddig tartott ki a nagy összetartó család meséje?

Azt már eddig is lehett tudni, hogy a brit királyi családnak sokkal több a szennyese, mint az első ránézésre gondoltuk volna: nem elég, hogy Harry herceg és Meghan tavaly az egyik pillanatról a másikra kilépett az udvari kötelezettségeik alól, és második gyermeküket II. Erzsébet családi becenevén (Lilibet) nevezték el, nemrég az is kiderült, hogy Károly herceg őrült bosszút forral ellenük, amiért veszélye sodorták a monarchia működését.

Ezek után nem is meglepő, ha azt mondjuk, hogy ebben a családban mindig történik valami... Természetesen a mai nap sem múlt el őrjítő botrányok nélkül: egy palotai bennfentes ugyanis megsúgta a sajtónak, hogy II. Erzsébetet nagyon zavarja a negatív sajtó, ezért azon gondolkodik, hogy életében először felszólal és lerántja a leplet a médiában keringő hazugságokról, melyeken már nem tud nyugodtan szemet hunyni.

A cikkünknek még nincs vége, lapozz tovább a következő oldalra a folytatáshoz!

Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.