Botrány: 3 nővel csalta meg párja a Kardashian-lányt - Fotók

Már a terhessége alatt is megcsalta a párja, sőt, a húga barátnőjét is ágyba csalta, a Kardashian-lány azonban mindig megbocsájtott. Az újabb félrelépés viszont sokkolja a világot is.

Sztárpár

Három éve született meg Khloe Kardashian és Tristan Thompson gyermeke, a sztárpár útjai azóta már számos alkalommal különváltak. Sőt, a baba érkezése után alig egy évvel hivatalosan is elváltak már. Nem csoda, hiszen amikor először megjelentek képek a profi kosársztár félrelépéseiről, alig egy nappal később született meg az első közös gyremekük. Talán ennek is köszönhető, hogy Khloé megbocsájtott gyermeke apjának és nem hagyta el őt. Igen ám, de ahogy teltek a hónapok, Tristan Thompson rendre ismét nőügyekbe keveredett - írja a TWN.hu. Szerelme azonban folyton megbocsájtott neki, szemet hunyt a hűtlenség felett, majd idővel vissza is fogadta őt. Nos, a legfrissebb hírek megrengetik a világot is - példátlan esetre derült fény!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!