Sztárok

Sosem hallott magánéleti részleteket osztott meg Erős Antónia: kendőzetlen őszinteséggel mesélt a férjével való kapcsolatáról

Erős Antónia Kadarkai Endre riporter Szavakon túl című műsorában beszélt férjéről, mely a híradós esetében ritkaságnak számít, hiszen szakmája is megkívánja, hogy ne a magánéleti ügyeivel tűnjön ki a nyilvánosságban.

Több mint 20 éve híradós

Erős Antónia híradós társával, Szellő Istvánnal több mint 20 éve vezeti az RTL Klub esti híradóját. A híradós személyiségek felé egyfajta elvárás, hogy keveset szerepeljenek a bulvárlapok hasábjain, hiszen ezek mind a hitelességüket rontanák. Eszerint cselekszik Erős Antónia, aki mindig átgondoltan, meglehetősen pártatlan médiumoknál és platformokon nyilatkozik.

Ezesetben Kadarkai Endre riporternek adott interjút, aki a Klub Rádión vezeti Szavakon túl című műsorát, melyben egy szokatlan, innovatív formátumban kérdezi vendégeit. Kadarkai elsőre megfoghatatlan, gyakran többjelentésű szavakkal, kifejezésekkel készül vendégeinek, kiknek ezek közül választaniuk kell, majd a riporter erre fűzi fel a kérdéseit. Az interjúban a TV-s szakma kérdésein kívül szóba került Erős Antónia házassága is, mellyel kapcsolatban elárult egy-két dolgot, ami az ő és férje, Tóth László kapcsolatát illeti.

Lapozz!

Oldalak

Sztárok