Sztárok

Erős Antónia elárulta, miért nem láthatjuk soha hidrogénszőke hajjal

A híradós semmire sem cserélné el a munkáját.

Erre született

Erős Antónia nemrég ünnepelte az 50. születésnapját. A népszerű műsorvezető immár harmadik évtizede köszönti az RTL Klub híradójának nézőit Szellő István mellett, és nem tervezi, hogy a közeljövőben más karrierbe kezdene, hiszen úgy érzi, ő híradósnak született. „Az én személyiségem nem áll távol attól, ami maga a híradózás: ez egy szerencsés találkozás” – árulta el Lilu videójában. A kiváló adottságokkal megáldott műsorvezető szerint nem a külcsín teszi a jó hírolvasót, sokkal inkább a kisugárzáson múlik a hitelessége. „Azt szokták mondani, hogy nem az számít, hogy szép vagy nem szép [egy hírolvasó], hanem hogy valamilyen szempontból különleges, vagy megragadó legyen, akár egyetlen részlet az arcán. Persze, az emberek ezt nem így nézik, hiszen egy összhatásnak hisznek vagy nem hisznek” – fogalmazott Antónia, aki azért inkább tartózkodik attól, hogy drasztikusan megváltoztassa a külsejét. Azt is elárulta, hogy ennek mi az oka.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.