Sztárok

50 éves lett Erős Antónia - Ennyit változott az elmúlt évtizedek során

Az RTL Klub Híradójának sztárja hosszú esztendők óta mosolyog le ránk a képernyőről.

Töretlen a népszerűsége

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő! A kereskedelmi televíziózás több mint húsz esztendővel ezelőtt kezdődött el Magyarországon. A népszerű híradós, Erős Antónia szinte a kezdetektől, 1998 óta erősíti az RTL Klub csapatát. Az azóta eltelt 22 esztendő során több alkalommal is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek, és az elismerés teljesen megérdemelt: a ma 50. születésnapját ünneplő híresség több mint húsz éve vezeti a csatorna Híradóját Szellő Istvánnal, ráadásul nem is akárhogy! De idézzük is fel a közkedvelt műsorvezető pályafutásának néhány emlékezetes momentumát!

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.