Sztárok

Epres Panni elárulta kifogástalan stílusának titkát: „Mindig kell valami szabálytalanság, akkor érzem jól magam”

Lélekben ma is egy nyakigláb, fiús lány, aki általában fehér pólóban és tornacipőben érzi jól magát, ugyanakkor Epres Panni nem állítja, hogy ne foglalkoztatná a vásárlás, a divat. Ha cipő, akkor lapos, ha szín, akkor télen szinte kizárólag fekete, ha pedig arról van szó, hogy fényképen vagy a tükörben látja-e fiatalabbnak magát, az ismert modell mindig az utóbbira voksol.

Mindig kifogástalan a megjelenése

Epres Panni a Mindennapi Pszichológia Magazin és a Várkert Bazár közös rendezvényén, a lélekMETSZETen Szily Nórával és dr. Szolnok Nikolett divatpszichológiai szakértővel beszélgetett az öltözködés erejéről, szóba kerültek a tiltott ruhadarabok, a szabálytalan öltözködés és még a nylon harisnya is. „Karrierem elejétől mindig én voltam a klasszikus modelltípus, hiába vágytam néha extravagáns ruhákra a kifutón, végül mindig engem gomboltak be állig, én kaptam a kosztümöt, az inget, az elegáns szoknyát, akkoriban ráadásul nylon harisnyával” – mesélt nevetve pályája kezdetéről Epres Panni. A modell azt is elárulta: stílusa észrevétlen alakult ki az évek során, távol áll tőle a merev, „hivatali” megjelenés, a szűk ruhákat és az ékszereket kerüli. „Fehér póló és tornacipő – ez vagyok igazán én. Mindig kinevetnek, amikor azt mondom, hogy nem vagyok mindennel kibékülve magamon, pedig ez az igazság. De a lábaimat szépnek látom, ezért szívesen veszek fel például rövid nadrágot, és már nem erőltetem a zsákruhákat.”

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.