Ezt látnod kell: Emilio és Tina összesen 100 kilót dobtak le magukról

Együtt küzdik végig ezt az utat.

Brutális változás

Emilio és szerelme, Jellinek Tina hosszú éveken keresztül küzdöttek a túlsúllyal, sőt még a szikétől sem rettentek vissza, hiszen már mind a ketten átestek egy-egy gyomorszűkítő műtéti beavatkozáson. Most orvosi segítség nélkül üzentek hadat a kilóknak, ami úgy tűnik, hogy roppant hatásos módszer, hiszen összesen már több mint 100 kilótól szabadultak meg. Tina szerint minden fejben dől el, így igyekszik ellenállni a kísértéseknek, amiben Emilio teljes vállszélességgel támogatja őt. Lapozd fel galériánkat az elképesztő átalakulásért!

"2007-ben betettek nekem egy gyomorgyűrűt, aminek segítségével 140 kilóról 75 kilóra fogytam, és amit 2013-ban ki kellett venni, mert gyulladás lépett fel a szervezetemben – magyarázta Emilio felesége. – Utána három év alatt visszamászott jó pár kiló. 2016-ban megint műtőasztalra feküdtem, akkor gyomorszűkítő műtétem volt, sikerült is lefogynom újra 15 kilót. Sajnos ez sem bizonyult tartósnak, újra hízni kezdtem egészen a múlt nyárig, amikor azt mondtam, elég volt! " - mesélte Tina a Borsnak.
Kattints a további képekért!

Az énekes korábban több, mint egy hétre egyedül maradt két és fél éves Pannival. A fiatal apuka őszintén mesélt erről a nehéz időszakról.

Leadfotó: TV2 Mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!