Lehullt a lepel: fény derült az igazságra Elton John életével kapcsolatban

Végre kiderült, mi igaz a média által terjesztett tévhitekről.

Nem mindennapi énekes

Sir Elton John a világ egyik legsikeresebb előadója. Évtizedek óta áll a figyelem középpontjában, és több hírességhez hasonlóan, akik már régóta a kamerák kereszttüzében élnek, róla is kialakult egy kép az emberek fejében – ez azonban gyakran köszönőviszonyban sincs a valósággal. Elton Joh több száz interjút adott már, és több ezer cikket írtak róla: ezek között szép számmal akadt jó, de rossz is. Galériánkban bemutatunk néhány olyan feltételezést és kitalációt a sztárról, amit a média igaznak próbált beállítani, de valójában hamisak.

A reflektorfény szeretete Ha megnézed bármelyik előadását, valószínűleg egyetértesz majd azzal, hogy Elton John a világ egyik legtehetségesebb előadója, aki valaha zongorához ült. Látni rajta, hogy egyértelműen szereti, amit csinál, élvezi a közönség felé irányuló rajongását. Fellépései során mindent körültekintően előkészítenek, hogy a rivaldafény csakis rá irányuljon – ezért annyira meglepő az, hogy Elton John valójában nincs oda a különböző médiumokban való szereplésért, és több interjúban is elmondta, hogy valójában utálja a hírességek egész kultuszát - ha tehetné, teljesen távol maradna a nyilvánosságtól és a kíváncsi szemektől.
Kattints a további képekért!

A 2008 óta apja felügyelete alatt élő világsztár a jelek szerint már nem vágyik a rivaldafényre. Menedzsere közölte a nyilvánossággal, hogy Spears fontolóra vette, befejezi énekesnői karrierjét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak