Elő a zsebkendőkkel! - Jön az év legmeghatóbb műsora

Lilu csak úgy sugárzott a Keresem a családom című műsor első részének sajtóvetítésén. Büszke arra, amit csinál. Lehet is, hiszen családok életét teszik jobbá; ő és a többi stábtag. Mi is ott jártunk a vetítésen, és az elmúlt fél év élményeiről faggattuk a csinos műsorvezetőt.

Szem nem marad szárazon

"Annyira izgultam, hogy mit szóltok majd, hogy hogy fog nektek tetszeni" - árulta el Lilu, mielőtt belevágtunk volna a villáminterjúba.

Szerencsés helyzetben van az, aki féltő és szerető családban nőhet fel. Merthogy nem mindenkinek adatik meg az őszinte anyai vagy épp apai szeretet. A Keresem a családom az RTL legőszintébb és legmeghatóbb műsora, melynek láttán te is elmorzsolsz majd néhány könnycseppet.

Lilu is a forgatások alatt jött rá mennyire szerencsés. "Minden nap hálát adok a családomért. Ők a mindenem" - bólogatott a műsorvezető, aki sosem volt még ilyen sugárzóan szép és kiegyensúlyozott, még annak ellenére is, hogy látszott rajta: igen fáradt.

"Szerintem az látszik rajtam, hogy a helyemen és egy nagyon jó csapatban vagyok. Végtelen sok örömemet lelem ebben a műsorban, ez a munka nekem ajándék" - mosolygott Lilu.

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!