Sztárok

Ellopták Debreczeni Zita imádott motorját - A rajongói segítségét kérte

Debreczeni Zitát óriási veszteség érte vasárnap délután, ezért a rajongóihoz fordult, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy segítsenek neki. Részletek a cikkben!

Ellopták Debreczeni Zita motorját

A 35 éves Debreczeni Zita számára sajnos szomorú véget ért ez a hétvége, ellopták ugyanis szeretett motorját Budapest 5. kerületéből. A modellből lett profi fotós ezért a rajongóihoz fordult Facebook-oldalán, arra kéri őket, minél többen osszák meg, mi történt, hátha így előkerülhet a járgány.

"ELLOPTÀK!!!
Figyelem!!!! Kérlek osszàtok meg! Elloptàk a motoromat az 5. kerületből!!!! Ez egy 50 ccm kék-fehér Vespa! Nagyon egyedi ,könnyen felismerhető!!!!! Segítsetek megtalàlni! Köszönöm!!!" - írta közösségi oldalán.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.