Gólyahír! Megszületett Ellie Goulding első gyermeke

Ellie Goulding a lehető leghosszabb ideig titkolta terhességét a rajongók elől, hogy a babavárás minden percét kiélvezhessék férjével. Azt azonban, már nem tudták ilyen sokáig rejtegetni, hogy megszületett első gyermekük.

Ellie Goulding nem sokat árul el magánéletéről

Ellie Goulding nem enged túl sok betekintést magánéletébe. Az énekesnő próbálja szétválasztani munkáját és magánéletét, és persze meghúzni a határt, meddig engedi be a rajongókat. Éppen ezért, nem csoda, hogy első gyerekük érkezéséről is csak akkor beszélt, amikor már terhességének hetedik hónapjában járt. Mivel az elmúlt években nagyon keveset beszélt házasságáról, a rajongókat az mozgatta a legjobban, hogy pontosan mit is lehet tudni az apáról?

A 29 éves Caspar Jopling műkereskedőként dolgozik, és 2019 augusztusában vette el az énekesnőt. A férfi nem rajong a nyilvánosságért, a sztár pedig ezt maximálisan tiszteletben tartja. Hogy hogyan sikerült eddig a férfinak elkerülnie a nagy médiafigyelmet, az igen fogós kérdés, hiszen az Ellie Goulding-gal való kapcsolata előtt is igen előkelő társaságoknak volt a tagja. Kifejezetten közeli baráti viszonyt ápol például Eugénia brit királyi hercegnővel, II. Erzsébet királynő dédunokájával - írja a The Sun.

A pár élete egyik legszebb időszakának tartotta a várandósságot, az énekesnőnek kifejezetten tetszett, hogy teste megváltozott, és olyan formája lehetett, mint előtte még soha.

Ellie Goulding azt is elárult, hogy az elmúlt hónapokban folyamatosan férje kabátját viselte ha utcára lépett, hogy a lehető legeredményesebben takarhassa el növekvő hasát. Bár hozzátette, nem túl gyakran hagyta el otthonát, hiszen a pandémia miatt nagyrészt csak a boltig mehetett ki - ami az ő állapotában egy kifejezetten felelősségteljes döntés.

Hiába próbáltak hónapokig titkolózni, örömüket nem tudták sokáig magukban tartani, így első közös gyermekük érkezését azonnal megosztották a milliós rajongótáborral. Mutatjuk, hogyan!

Ellie Goulding és férje, Caspar Jopling az első házassági évfordulójuk ünneplésekor tudták meg, hogy szülők lesznek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak