Sztárok

Elment a színész, aki nélkül nem lett volna ugyanolyan a Jóbarátok – Meghalt Mike Hagerty

Elhunyt Mike Hagerty karakterszínész. Ő alakította a házmestert a Jóbarátokban, de számos egyéb népszerű sorozatban feltűnt.

Elhunyt Mike Hagerty

Életének 67. évében meghalt Mike Hagerty. A szeretett karakterszínészt leginkább a Jóbarátok című sorozatból ismerhettünk, ahol Mr. Treegert, a házmestert alakította. Hagerty, aki majdnem öt évtizedes karrierje során több mint 100 filmben és sorozatban tűnt fel, többek között olyan produkciókban is szerepelt, mint a Seinfeld, a Vasmacska kölykei, Félig üres és a Cheers, a Brooklyn 99-ban pedig Captain McGintley szerepét játszotta négy éven keresztül – írja a hvg.hu.

A színész Los Angelesben hunyt el április 29-én, haláláról családja számolt be. A halál oka egyelőre nem ismert.

Az HBO Valaki valahol című sorozata mögött álló stáb, amelynek Hagerty is a tagja volt, pénteken közleményt osztott meg. „Nagyon szomorúan értesültünk Mike Hagerty hirtelen haláláról. Hosszú évek óta az HBO-család tagja volt, legutóbb a Valaki valahol című sorozatban mutatta meg különleges tehetségét, hogy szívet adjon az előadásnak. Mike-kal öröm volt együtt dolgozni, melegséget és kedvességet hozott mindenkinek, aki ismerte. Őszinte részvétünket küldjük családjának és barátainak” – idézi az Index.

Mi egy szívderítő Jóbarátok-jelenettel búcsúzunk a színésztől.

Volodimir Zelenszkij elnök meghívására érkezett Kijevbe a U2 két tagja, hogy szolidaritásukat fejezzék ki az ukrajnai háborús helyzet miatt. A koncert közben megszólaltak a légiriadót jelző szirénák.

Leadfotó: Alice S. Hall/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...