Sztárok

Elhunyt a „hetedik Jóbarát” – Így búcsúzott tőle Jennifer Aniston

Meghalt a Jóbarátok sztárja, a legmeghatározóbb mellékszereplőt, Günthert alakító James Michael Tyler.

Elhunyt James Michael Tyler

59 éves korában békés körülmények között, Los Angeles-i otthonában elhunyt James Michael Tyler, akinek leghíresebb szerepe Günther volt a tíz éven át futó nagysikerű vígjátéksorozat összes, tíz évadában. A színésznél 2018-ban diagnosztizáltak prosztatarákot – adta hírül a hvg.hu.

Tyler nemrég a sorozat szereplőit hosszú idő után újra összehozó Jóbarátok: Újra együttben való feltűnésekor közölte, hogy a betegség a csontjaira is átterjedt, és a bejelentéskor már nem tudott járni. A menedzsere elmondta, Tyler kampányt folytatott azért, hogy a férfiak már 40 éves korukban teszteltessék magukat. „A világ úgy ismerte őt, mint Günthert, a hetedik jóbarátot, de a szerettei számára Michael színész, zenész, rákellenes nagykövet és szerető férj volt” – áll a halálhírben.

A színészt élete szerelme, Jennifer Carno, a felesége gyászolja. Közösségi oldalán búcsúzott tőle Jennifer Aniston. James Michael Tyler a Jóbarátok 150 epizódjában játszotta el a Rachelbe az első pillanattól fogva titkon szerelmes, különc pincért a Central Perk kávéházban, a hat jóbarát törzshelyén.

A Jóbarátok nem lett volna ugyanolyan nélküled. Köszönet a nevetésért, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni” – írta az Instagram-oldalán Jennifer Aniston.

Nyugodjon békében!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.