Elhunyt a „hetedik Jóbarát” – Így búcsúzott tőle Jennifer Aniston

Meghalt a Jóbarátok sztárja, a legmeghatározóbb mellékszereplőt, Günthert alakító James Michael Tyler.

Elhunyt James Michael Tyler

59 éves korában békés körülmények között, Los Angeles-i otthonában elhunyt James Michael Tyler, akinek leghíresebb szerepe Günther volt a tíz éven át futó nagysikerű vígjátéksorozat összes, tíz évadában. A színésznél 2018-ban diagnosztizáltak prosztatarákot – adta hírül a hvg.hu.

Tyler nemrég a sorozat szereplőit hosszú idő után újra összehozó Jóbarátok: Újra együttben való feltűnésekor közölte, hogy a betegség a csontjaira is átterjedt, és a bejelentéskor már nem tudott járni. A menedzsere elmondta, Tyler kampányt folytatott azért, hogy a férfiak már 40 éves korukban teszteltessék magukat. „A világ úgy ismerte őt, mint Günthert, a hetedik jóbarátot, de a szerettei számára Michael színész, zenész, rákellenes nagykövet és szerető férj volt” – áll a halálhírben.

A színészt élete szerelme, Jennifer Carno, a felesége gyászolja. Közösségi oldalán búcsúzott tőle Jennifer Aniston. James Michael Tyler a Jóbarátok 150 epizódjában játszotta el a Rachelbe az első pillanattól fogva titkon szerelmes, különc pincért a Central Perk kávéházban, a hat jóbarát törzshelyén.

A Jóbarátok nem lett volna ugyanolyan nélküled. Köszönet a nevetésért, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni” – írta az Instagram-oldalán Jennifer Aniston.

Nyugodjon békében!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak