Sztárok

Tóth Andi nem titkolja tovább: ilyen pasira vágyik a szexi énekesnő

Andi bevallása szerint eddigi kapcsolatai igencsak viharosak és drámaiak voltak, most már azonban egészen másmilyen férfit képzel el maga mellé.

Sorra buktak meg párkapcsolatai

Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata és maga a szakítás is végig a nyilvánosság előtt zajlott: a két híresség szerelme még 2018 tavaszán kezdődött, és sosem tagadták, hogy kapcsolatuk viharos, mivel mindketten szenvedélyes típusok. 2020 augusztusában azonban végleg úgy döntöttek, jobb, ha külön utakon folytatják, szakításukat pedig egy közös barátjuk erősítette meg akkor. Az ismerősük akkor azt is elárulta, hogy kapcsolatukban folyamatosak voltak a hullámvölgyek, de legfőképp a féltékenység miatt romlott meg az énekesnő és a harmónikás viszonya. „Nehezen hozta meg a döntést, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, de muszáj volt. Korábban is sok vita volt köztük, Ádám sokszor volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Heves, igazi olaszos kapcsolat volt az övék nagy összeveszésekkel és még nagyobb kibékülésekkel” – osztotta meg Andi egyik barátja akkor a Blikkel az információkat. Azóta nagyon úgy tűnik, hogy mindkét híresség lezártnak tekinti a dolgot, és továbbléptek, magánéletük mellett pedig mindketten karrierjükre koncentrálnak. Andi azonban már készen áll egy új kapcsolatra, a minap pedig azt is elárulta, milyen férfira vágyik.

A gyönyörű és szexi énekesnő a Dancing with the Stars műsorában Andrei Mangra oldalán adásról-adásra bebizonyítja, hogy nem csak énekelni tud, de a parkett igazi koronázatlan királynője is. A megosztó híresség nemrégiben első csókjáról beszélt: bevallotta, hogy egy buszmegállóban került rá sor egy ijesztő fiúval, akit körözött a rendőrség. Andi ekkor 13 éves volt, és nagyon félt, hogy édesapja meglátja őket.
Kattints a további képekért!

Rúzsa Magdinak a Dancing with the Stars című műsorban volt az utolsó, élő televíziós produkciója, ugyanis veszélyeztetett terhessége miatt a szülésig mindenféleképpen visszavonul a színpadtól az énekesnő.

Leadfotó: Instagram/tothandi.andee

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette...
Lifestyle
Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.
Lifestyle
Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta őt, mert valójában a férfi maga is egy nő.