Egymásnak estek a celebek a zenecsatorna műsorában

A zenecsatorna legújabb műsorában a pokolba küldte és jól megszívatta a magyar sztárvilágot, Sarka Kata dalra fakadt, Győzike egy szőrös férfitől ijedt meg, Fekete Pákó esett-kelt, Fluort árammal sokkolták, Soerii és Poolek pedig nagymellű nőért birkózott. A 16 részes első évadzáró részében pedig egymásnak estek a válogatott sztárok.

A döntő

Visszatért Varga Győző, Fluor, Cinthya Dictator és Varga Viktor, Talán Attila, és a népszerű műsorvezető, Müller Attila is. A tét nem más volt, mint elnyerni a legbevállalósabb magyar celebnek járó díjat!

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A Menny a Pokolba’ évadzárója merész, gyomorforgató és újfent rázós húzásokkal sokkolta a résztvevő celebeket, akik rendkívül nagy elánnal kezdtek neki a küzdelemnek. Fluor Tomi és a rocker Talán Attila együtt is alig tudta megállítani Müller Attilát, aki olyan feszült lett Varga Viktortól és barátnőjétől, hogy trükkös feladatok helyett egyszerűbben rendezte volna le a vetélkedőt.

A legyőzhetetlen chili

„Rumcájszka nagyon kemény volt, de Győző, aki csibészkének öltözött, még jobban kitett magáért!” – mondta Attila, aki így fejezte ki aggodalmát Varga Viktor egyre terebélyesebb szakálla miatt. A műsorvezető ellenben a chilis hússal már nem tudott megbirkózni, kis híján viszontláthatták reggelijét a VIVA rajongói.

A kiscsirke

Varga Győző egy személyben képviselte a fináléban azt a humort, amit az Irigy Hónaljmirigy rajongói megkedveltek, a prímet azonban mégis névrokona, Varga Viktor és csirkének öltözött barátnője, Cinthya Dictator vitték el. „Nagyon vicces volt Cinthyát beöltözve látni, azonnal meg is kívántam a kis csirketestét.” – vallotta be Viktor, aki a kamerák kereszttüzében rögtön le is teperte a lufikat fenekével pattogtató lányt, a műsorról pedig annyit mondott el: „Beteg volt, aki ezt kitalálta!” – majd arcszőrzetébe mosolygott.

És a győztesek...

Fluor Tomi a rá jellemző lazasággal vetette bele magát a feladatokba, elmondása szerint nincs rosszabb az unalomnál, a VIVA új műsorára pedig ez az utolsó jelző, amit mondani lehetne. „Ha a fagyi csípős, én aztán simán elnyalom, mert ez csak kaja. Ha viszont csípős, akkor kihívás. És nekem bizony kell a mindennapi kihívás!” Az énekes azért maga is megismerte a fájdalmat, hiszen az Animal Cannibals slágerét rappelve kellett csirkedarabokat gyűjtögetnie, meglehetősen rázós nehezítéssel. A feladat sikerült, de így sem volt elég a győzelemhez: a csatát végül a Varga Győző, Varga Viktor, Cinthya Dictator trió nyerte, kiérdemelve így a műsor legbevállalósabb celebjeinek járó címet.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.