A 90-es évek tinisztárja volt, egy szexszimbólum, akiért rajongtak a férfiak: az Egy rém rendes család Kellyje már 50 éves, így néz ki ma

Emlékszel még a mindenki által imádott sorozatra? Nos, az Egy rém rendes család Kelly Bundyja már 50 éves is elmúlt, ám szépsége mit sem változott a sorozat befejezése óta.

A butácska, de annál szexibb tinilány, akit csak szeretni lehetett

Valószínűleg alig akad olyan ember idehaza, aki ne hallott volna már az Egy rém rendes család című, ma már talán retrónak számító sorozatról, esetleg ne látott volna belőle egy részt. A produkció 1987 és 1997 között futott, de a mai napig előszeretettel vetítik, nem hiába, hiszen mindmáig óriási sikernek örvend a Chicago külvárosában élő, amolyan diszfunkcionális család története. A sztori középpontjában a Bundy-család áll: Al és Peggy házassága közel sem mondható normálisnak, két gyermekük, Bud és Kelly pedig csak megnehezítik szüleik mindennapjait, ám a problémákból rendre vicces szituációk alakulnak ki. Al és Peggy lányát, a kissé butácska, de annál szexibb Kellyt Christina Applegate játszotta 10 éven át, aki a sorozatnak hála valódi tinisztár lett, a férfiak körében pedig imádott szexszimbólum külsejének köszönhetően. A szőke szépség ma már azonban 50 éves is elmúlt, és igencsak megváltozott az Egy rém rendes család befejezése óta, de egyáltalán nem hátrányára: a színésznő ma is elbűvölően fest, korához méltóan, amit méltósággal visel. Galériánkban mutatjuk!

Így nézett ki fiatalon, színésznői karrierje kezdetén Christina Applegate: szőke frizurája idővel ikonikus lett, a 90-es években minden nő ilyet akart magának, a férfiak pedig egyszerűen megőrültek a szépséges Christináért, aki Kellyként rendre megmutatta bájait.
Kattints a további képekért!

A rockénekesnő a hónap elején töltötte 71. életévét, de még mindig kirobbanóan jó formában van – az azonban nem biztos, hogy felismernénk őt az utcán, ugyanis alaposan megváltozott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak