Sztárok

Egy hónapja még nem tudott segítség nélkül járni - így van most Révész Sándor

Márciusban került kórházba sztrókkal a Piramis együttes énekese, Révész Sándor. Szerencsére azóta számottevően javult az állapota, így végre egy hónap után búcsút inthetett a kórháznak. Egy emlékezetes kép is készült róla, ami a családjának, és minden rajongónak okod adhat a bizakodásra.

Drámai gyógyuláson ment keresztül Révész Sándor

Még március 14-én, az otthonában kapott sztrókot a Generál és a Piramis ikonikus tagja, de hála a felesége lélekjelenlétének, és gyors reagálásának, hamar kórházba került, így azonnal megkezdhették a kezelését. Az agyvérzés testének jobb oldalát érintette, de a beszédközpontja nem sérült. A zenész állapota napról-napra javult, a kitartó gyógytornának köszönhetően, néhány nappal később már az ujjait is képes volt mozgatni, majd hamarosan az intézmény folyosóit járta.

Úgy tűnik, hogy a kezelések, a gyógytornák, és az imák ezrei, amiket a rockzenész családja, barátai, és rajongói mondtak az elmúlt hetekben, végre célba értek. Révész Sándor hivatalos Facebook-oldalán megnyugtató és szívet melengető fotók jelentek meg. Az első két képen búcsút int a kórház teraszáról a kedves látogatóknak. Csütörtök délután pedig a saját lábán, bot nélkül sétált ki az épületből, ami nagy szó, hiszen egy hónapja még arra is képtelen volt, hogy segítség nélkül járjon. Most már viszont nagyon virgonc, magától szállt be az autóba és ki, ráadásul hazafelé egyszerűen nem tudta megállni, hogy ne álljanak meg medvehagymát szedni.

Ám ezzel még nincs vége a történetnek, mivel mecseki otthonában folytatódik a rehabilitációja, amiben a családon kívül segítségére lesz a cicája, Kuszkusz is, aki rettentően boldog volt, amikor gazdája hazatért. Remélhetőleg az ország egyik legszebb, legbékésebb térségében, a természet légy ölén, hamarabb bekövetkezik a zenészlegenda testi-lelki felépülése, legalábbis mi ezt kívánjuk neki!

A Csináljuk a fesztivált! zsűritagjainak szerelmi történetében kulcsszerepet játszott egy bizonyos sláger – emlékezett vissza megismerkedésükre a Korda házaspár a Librettó adásában.

leadkép: facebook.com/gyerekozelebb

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!