Sztárok

Sötét fordulat: tragikusan végződött volna a Micsoda nő! - ebben a lezárásban semmi romantika nincs

Bizonyára te is láttad a Micsoda nő! című romantikus vígjátékot, és arra is jól emlékszel, hogy a sztori egy jó tündérmeséhez illően happy enddel zárul. De azt tudtad, hogy a készítők eredetileg sötét, sőt meglehetősen tragikus végkifejletet szántak Julia Roberts karakterének?

Romantika helyett lesújtó dráma

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden idők egyik legnépszerűbb romantikus filmje az 1990-ben bemutatott Micsoda nő! című vígjáték, amelyért mind a mai napig milliók rajonganak világszerte. Julia Roberts és Richard Gere duója pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe, a film pedig a kilencvenes évek egyik legnagyobb bevételét produkáló mozija lett – csak a nyitó hétvégén több mint 11 millió dollárt kaszált, az összbevétel pedig 463 millió dollár felett hozott a konyhára. Az óriási siker azonban nemcsak a két főszereplő alakításának és a sztori alakulásának, hanem a film lezárásának is köszönhető – azonban ha a készítők az eredeti tervek szerint forgatták volna a Micsoda nő!-t, ma biztos nem beszélnénk ekkora sikerről. Részletek a galériában!

A sztorit még az is jól ismeri, aki nem igazán rajong a romantikus filmekért: Edward Lewis sikeres, gazdag, jóképű üzletember Los Angelesben autózik, s miközben a kocsi váltójával viaskodik, az út szélén álló csinos prostituált, Vivian odamegy hozzá, Edward tőle kér útbaigazítást – itt kezdődik kettejük szokatlan, ám végtelenül romantikus története.
Kattints a további képekért!

Hollywood történetének egyik legmodernebb, legdrágább, s egyben legmagasabb bevételű filmje az egész világgal megismertette Kate Winslet és Leonardo DiCaprio nevét. A Titanic közel 25 év után is ugyanolyan töretlen sikernek örvend, mint a megjelenésekor, ám ez még nem jelenti azt, hogy hibátlan lenne.

Leadfotó: Buena Vista/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.