Sztárok

"Fogd meg az izmaim" - Dukai Reginát ezzel a szöveggel próbálták felszedni

Dukai Regina egyáltalán nem sértődött meg, amikor egy bizonyos illető a címben olvasható szöveggel kábította. Tudd meg, miért nem!

Dukai Regina egy délutánra óvónő lett

A 33 éves Dukai Regina egy kihívás miatt csapott fel óvónőnek, ez a hivatás azonban nem áll távol tőle. A szépség édesanyja óvónőként dolgozik, így nem meglepő, hogy Regi örökölte a gyermekszeretetet és a pedagógiai érzéket. A felkérést egyébként Király Viktortól kapta és nagy örömmel teljesítette. Bár a kicsik eleinte bizalmatlankodtak, a sztár közvetlenségével hamar felkeltette érdeklődésüket, egy kisfiú úgy felbátorodott, hogy az izmaival próbálta levenni Reginát a lábáról.

"Általában jól értek a picik nyelvén, szerintem örököltem óvónőként dolgozó anyukám gyerekszeretetét és pedagógiai érzékét. Viktornak köszönhetően ezt most körülbelül kéttucatnyi lurkó körében be is bizonyíthatom. Remélem, az édesanyám büszke lesz rám!" - nyilatkozta mosolyogva Dukai Regina.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.
Home&Design
Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.