Dudás Miklós megszólalt a lopási ügyben - Ezzel magyarázza tettét a világbajnok sportoló

A Bors számolt be arról hétfő reggeli cikkében, hogy egy bizonyos D. Miklós világbajnok kajakozót, és kedvesét, a Magyarország Szépe egyik döntősét, Sz. Ivettet pénteken lopás miatt állította elő a rendőrség. Most megérkezetett Dudás Miklós válasza!

Dudás Miklós ruhát lopott?

A Bors hétfőn reggel egyik cikkében azt írta, D. Miklós világbajnok kajakozó, valamint kedvese Sz. Ivett, a Magyarország Szépe egyik döntőse lopás miatt a VIII. kerületi rendőrkapitáőnyságon töltötte a péntek estét. A lap úgy tudja, az Aréna Pláza biztonsági őrei hívták rájuk a rendőrséget, mert észrevették, hogy a fiatalok levették a lopságátlót három márkás pólóról, amelyek összértéke 80 ezer forint.

"Múlt pénteken 16 óra 40 perc körül egy bevásárlóközpontból bolti lopásról érkezett bejelentés a BRFK Tevékenységirányítási Központjába. A helyszínre érkező rendőröknek a biztonsági szolgálat munkatársai egy fiatal párt adtak át, akik az egyik üzletből úgy próbáltak meg több ruhaneműt eltulajdonítani, hogy azokról az áruvédelmi eszközt eltávolították. A biztonsági őrök azonban ezt észrevették, és a rendőrség kiérkezéséig a párt visszatartották. A gyanúsítottakat a VIII. ke­rületi rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, ellenük lopás gyanúja miatt eljárást indítottak" - írta meg a lapnak az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon Dudás Miklós nyílt levelével folytatódik!

Fotó: maszol.ro

Oldalak

  • 1
  • 2