Leleplezte titkát az RTL Klub egykori műsorvezetője: több kisbabáját is elveszítette

Dombóvári Vanda régen állt utoljára kamerák elé, most viszont Palik László YouTube-csatornájának közkedvelt műsorában tett említést arról, mi történt vele, mióta nem láthatta a közönség. Az RTL Klub egykori műsorvezetője vetéléseiről is őszintén beszélt.

"Ráleltem életem szerelmére"

Palik László YouTube-csatornájának Hová tűnt? című műsorában általában olyan hírességek vendégeskednek, akiket hosszú évek, vagy akár évtizedek óta nem láthatott színpadon vagy képernyőn a nagyközönség. A sorsuk alakulására azonban ennyi idő elteltével is kíváncsi a közönség, így aztán nem meglepő, hogy komoly érdeklődés övezte azt az adást is, melyben Palikék Dombóvári Vanda televízióst, az RTL Klub korábbi műsorvezetőjét látták vendégül.

A 47 éves híresség izgalmas részleteket osztott meg a magánéletéről. Elárulta például, hogy egy ideje ismét szülővárosában, Gyulán él, valamint arról is beszámolt, hogy nemrég ismét megtalálta a szerelem.

"Mostanában ráleltem életem szerelmére, úgy tűnik, hogy én mindent fordítva csinálok, életem végén fél lábbal a nyugdíj felé haladva lelem meg az igazit, azóta alszom jól, bár híresen rossz alvó voltam" - nyilatkozta Dombóvári Vanda.

A románcot ugyanakkor beárnyékolja, hogy Vanda társa Budapesten él. "Gyulán élek, és boldog is vagyok ott, de így, hogy a szerelem rám talált, van egy hatalmas tipródás, hogy hol is éljünk" - nyilatkozta az RTL Klub korábbi műsorvezetője. Dombóvári ugyanakkor nemcsak a boldog jelenről, de a kihívásokkal teli múltról is mesélt Palik Lászlónak és kérdezőtársainak.

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2