Sztárok

25 év után fény derült a titokra: Diana egykori testőre elárulta, mire készült halála előtt a hercegnő

Kitálalt az igazságról Diana egykori testőre: a hercegnőnek komoly tervei voltak a halála előtt…

Megosztotta vele a titkát

Noha Diana hercegnő királyi fényűzésben élt, mindennapjait megnehezítette, hogy rajongók és lesifotósok hada járt a nyomában, minden lépését árgus szemekkel figyelték, ráadásul nyíltan vállalta azt is, hogy egyáltalán nem boldog Károly herceg feleségeként. A brit királyi család sosem nézte jó szemmel, hogy a szívek királynője nem titkolja a fájdalmait, az emberek szemében azonban – többek között – pont ezért volt szimpatikus és szerethető. 1997-ben bekövetkezett tragikus halála az egész világot megrázta, s bár a palota sokáig igyekezett titokban tartani a baleset részleteit, az elmúlt több mint két évtizedben már nagyon sok minden kiderült, köszönhetően például Diana egykori testőrének, aki azóta is rendszeresen nyilvánosságra hoz sosem hallott részleteket a hercegnő magánéletével kapcsolatban. Lee Sansum nemrég újabb titokról rántotta le a leplet, ugyanis elárulta, milyen terveket szövögetett Diana abban az időben, amikor Dodi Al-Fayed volt a párja:

Lee Sansum is tagja volt annak a csapatnak, amely Diana hercegnő, valamint fiai, Vilmos és Harry herceg biztonságáért volt felelős, mikor a család 1997 júliusában St. Tropezben nyaralt. A szállást Dodi Al-Fayed biztosította számukra a luxusjachtján, melyet állandóan lesifotósok vettek körül.
Kattints a további képekért!

Grace Kelly egy rendezvényen ismerte meg az akkor 19 éves Diana hercegnőt: a két nő szóba elegyedett egymással, a monacói hercegné pedig fontos dolgot árult el Károly herceg választottjának.

Leadfotó: Facebook/ Princess Diana

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.