Sztárok

Kitört a celebháború Tóth Gabi és Fluor Tomi között: „Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera”

Tovább gyűrűzik az adok-kapok Tóth Gabi és Fluor Tomi között: a rapper nemrég őszintén kifejtette, mi a véleménye az énekesnőről, valamint azt, miért tartja őt álszentnek.

A képmutatás zavarja

Tóth Gabira mostanában egyre többször zúdul népharag: mindegy, hogy színpadon áll, képernyőn van, vagy csak posztol valamit, sokaknál azonnal kicsapja a biztosítékot. Az énekesnő eljutott arra a pontra, hogy már nehezen viseli a közösségi média negatív hatásait, ezért nemrég úgy döntött, egy időre lenémítja magát az oldalain. Azonban nemcsak a követői, hanem más hírességek nemtetszésével is szembe kell néznie – legutóbb a Wellhello rappere, Fluor Tomi fejtette ki a véleményét az énekesnő 7 milliós luxusórájáról, nemrég pedig nyers őszinteséggel részletezte azt is, hogy mit gondol Gabiról, valamint arról, amit képvisel. Részletek a galériában!

A rapper a Story magazin hasábjain emlékeztetett arra, hogy Gabi a közelmúltban arról beszélt, mennyire nem érdekli a luxus, nem vesz és nem is hord ilyen méregdrága darabokat, ugyanis nem okoznak neki boldogságot. „Rettenetesen álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?” – nyilatkozta Fluor, aki elárulta: miután kifejtette a véleményét a történtekkel kapcsolatban a Twitteren, Gabi SMS-ekkel kezdte bombázni.
Kattints a további képekért!

Tóth Gabit csak ritkán láthatjuk smink nélkül, most azonban beállt a sorba, és ő is megmutatta valódi, természetes arcát.

Leadfotó: Instagram/ fluortomi, tothgabi

Oldalak

Sztárok
Utazás
Mediterrán hangulat és életérzés egész évben, csupán 5 órányira Budapesttől? Igen! Ezt nyújtja Opatija – olaszul Abbázia – a Kvarner-öböl partján fekvő kisváros, amelyet nemrégiben egy sajtóút...
Sztárok
Szinte hihetetlen, de Tina Turner már 83 éves, pedig a kinézete alapján évtizedeket is letagadhatna a korából.
Sztárok
Megyeri Csilla büszke arra, amit elért: önálló, független nőként tud létezni, még akkor is, ha közel egy évtizede párkapcsolatban él. Állítja: semmiben nem változna az élete, ha egyik pillanatról a...