Diana hercegnő reinkarnációja lesz Kate Middleton gyermeke?

Mint minden leendő szülő, a hercegi pár sem kivétel azon tény alól, miszerint előfordulhat, hogy nem egyezik a véleményük abban, ki milyen nemű babát szeretne. Kate kisfiút szeretne, William azonban kislányt. Azonban bármilyen nemű is lesz a kis trónörökös, szeretetben nem lesz hiánya.

Kate Middleton és William herceg egyre jobban közelednek ahhoz a csodás naphoz, amikor is megszületik a trónörökös és álmatlan éjszakákat fognak eltölteni a kis csöppség kiságya mellett. Azonban, hogy melyik szülő milyen nemű babát szeretne, teljesen eltér egymástól. Kate egy kisfiúnak örülne nagyon, még William inkább egy kislánynak.

Kate Szent Patrik Napon mondta el, hogy kisfiút szeretne, amikor is szimbólikus zöld lóheréket osztott ki az Ír Gárda tagjainak. Határozottan készen áll arra, hogy anyuka legyen, ám még mindig nincs eldöntve a kicsi neve. Osztogatás közben egy emlékérmet is átnyújtott egy őrmesternek, Thomas Lavennek hosszú szolgálati munkálataiért. Laven elmesélte Kate-nek, hogy neki egy hét hónapos kisfia van, Theo. A leendő kismama gratulált az őrmesternek, aki csak annyit mondott, hogy kész volt arra, hogy gyermeke legyen, és álmatlan éjszakákat töltsön mellette.

Katalin hercegnő tovább beszélgetett Laven-nel, aki érdeklődött a baba neme iránt. Kate elmondta, hogy még nem tudják, valamint hogy ő kisfiút szeretne, azonban William kislányt.

Egy másik testőr, Jason Perry is gratulált Kate-nek, valamint hozzátette, hogy azt szeretné, hogy minden rendben legyen, majd ezek után megkérdezte, hogy izgatott-e első gyermeke születése miatt. A cambridge-i hercegné csak annyit mondott, hogy nagyon.

Úgy tűnik, mindenki a szívén viseli a hercegi pár sorsát. Ráadásul sokan úgy tartják, hogy a kis jövevény Lady Diana-val fog egy napon születni, aki mindig is hitt a reinkarnációban.

Természetesen bármilyen nemű is lesz a baba, biztos, hogy nagyon fogják szeretni.

Fotó: graziadaily.co.uk

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.