Emma Watson és Keira Knightley sem akar vetkőzni

Napjaink egyik legsikeresebb erotikus könyve, A szürke ötven árnyalata most a filmvásznon is meg fog mutatkozni, mely akár már 2014 nyarán látható lesz a mozikban. Azonban nagyon úgy fest, hogy a legtöbb színész nem hajlandó elvállalni a pikáns jeleneteket.

A hatalmas kasszasikert hozó A szürke ötven árnyalata (50 Shades of Grey) című alkotás most a mozivásznon is látható lesz, bár azt eddig is lehetett tudni, hogy a filmesek már régóta gondolkoznak azon, hogy az óriási sikert aratott, igen forró hangulatú regényt megfilmesítik. A hír ráadásul már hivatalos is, melyet az Universal Stúdió jelentett be.

Azonban némi akadályba ütközött az előkészület, hiszen sokan a Harry Potter filmből ismert Emma Watsont tartották esélyesnek, illetve a Karib-tenger kalózai színésznőjét, Keira Knightley-t. Ám mindkét színésznő egyértelműen kijelentette, hogy nem vállalják el a szerepet. Emma még viccelődött is a Twitteren, miszerint igen, vállalja Anastasia Steele szerepét.

„Tulajdonképpen ki hitte el, hogy megcsinálnám az 50 Shades of Greyt? Most komolyan.”

Természetesen a színésznő nagyon szeretne kilépni abból a szerepből, mely a Harry Potter-filmek után ragadt rá. Inkább keményen dolgozik, mintsem elvállalja az erotikus film főszerepét. Nem is kell aggódni érte, hiszen nemsokára megjelenik új filmje, a The Bling Ring, melyet Sophia Coppola rendezett. Itt csupán melltartóig fog vetkőzni.

Keira Knightly volt a másik színésznő, akit esélyesnek tartottak Anastasia megformálására, azonban Keira egyáltalán nem örült az ötletnek. Amikor megkérdezték tőle, hogy a következő munkája kockázatosabb lesz-e, mint az előzőek, csupán ennyit mondott:

„Nem. Nem a Fifty Shades of Grey lesz. Tudjátok, általában nem szeretek pontos információkat adni semmiről, de most határozottan állíthatom, hogy semmiképpen sem a Fifty Shades of Grey lesz.”

Úgy tűnik, hogy mind Emma, mind pedig Keira pontosan tudja, hogy mit akar és mit nem. Bár Keira nemrég megjelent Chanel-reklámja hagyott maga után némi kivetni valót egyesek számára. Ám sok rajongó nem is érti, hogy mért kérték fel őket, hiszen elmondásuk szerint értelmes színésznők nem vállalnak el ilyen szerepeket.

Egyébként Emma és Keira neve mellett Mila Kunis és Alexis Bledel neve merült fel. Férfiak közül pedig Ryan Gosling, Ian Somerhalder, Bradley Cooper, Alex Pettyfer, Mark Wahlberg, Chace Crawford, Chris Pine, Robert Pattinson vagy Matt Bomer lehetnek az esélyesek Christian Grey megformálására.

Fotó: mariaclaire.com, gizlileylak.blogspot.com

Oldalak

Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.