Ezt mondaná Diana Harry herceg eljegyzéséről

Nagy az öröm a királyi családban, ugyanakkor szomorú, hogy Harry herceg édesanyja már nem vehet részt az esküvő előkészületeiben és nem ismerheti meg kisebbik fia választottját.

Diana hercegnő nem ünnepelhet a párral

Harry herceg és Meghan Markle, amerikai színésznő kapcsolatát sokan párhuzamba állították azzal a szomorú ténnyel, hogy Diana hercegnő nem vehet részt az örömükben. "Az ilyen napokon, mint ez a mai, tényleg nagyon hiányzik, hogy nincs itt és és nem tudom vele megosztani a boldog híreket" - mondta Harry egy BBC interjúban. A herceg csak a közelmúltban kezdett beszélni a fájdalmáról, amit amiatt érez, hogy édesanyját ilyen fiatalon vesztette el.

Mit mondana most fiának?

A townandcountrymag című külföldi lap, most arról kérdezte Diana életrajzíróját, Andrew Mortont, hogy vajon milyen tanácsot adna Wales hercegnője fia számára a házasságról. "Azt mondta volna neki, hogy ismerje a saját szívét" - mondta Morton. "Mert amikor Diana a szívére hallgatott, rájött, hogy nem akarja folytatni a házasságát, ezért azt hiszem, hogy nagyon boldog lenne, hogy Harry most a szívét követi. Morton rámutatott arra is, hogy Markle nagyon eltérő helyzetben van, hiszen 16 évvel idősebb most, mint Diana 1981-ben az ő eljegyzésekor.

Kattints, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!