Diana magyar hasonmása a hercegnével együtt álmodott, ezt az üzenetet kapta tőle

Diana magyar hasonmásának persze a tudat alattija üzent, de lehet a hercegné is valami hasonlót mondott volna.

Szerintetek tényleg hasonlít Dianára a magyar anyuka?

Diana 1981-ben házasodott össze Károly walesi herceggel, aki azonban nem tudta viszonozni a szerelmét. Gyakorlatilag akkor csak a két közös gyermekük, Vilmos és Harry miatt tartott össze a család, de ettől még a hercegné boldogtalan volt.

Diana 1992-ben különköltözött Károlytól, majd 1996-ban elváltak. Ekkor Diana még inkább a figyelem középpontjába került, és a sajtó állandóan zaklatta. Károly egykori felesége azonban nem hagyta magát, és új életet kezdett.

Diana hercegné, vagyis a szívek királynője, 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy szörnyű autóbalesetben Párizsban. Harry herceg továbbra is a lesifotósokat okolja az édesanyja haláláért. III. Károly király fia szerint a paparazzik elvakították a sofőrt, mert az képtelenség, hogy valaki így elveszítse az uralmát az autó felett, még akkor is, ha ivott pár pohárral.

Diana hatása a népre óriási volt, és még ma is sokan csodálják és szeretik őt. Ha ez nem lenne elég, a magyar hasonmása még vele is álmodott. A galériánkból kiderül, hogy mi szerepelt az álmában!

Él Gyulán egy bájos édesanya, aki hatalmas kék szemeivel és hullámos, szőke hajával igazán emlékeztet az egykori hercegnőre. Persze, hogy mennyire azt döntsétek el ti! Képli Barbara fotóját ide kattintva tudjátok megnézni.
Kattints a további képekért!

Dianának számtalan gyönyörű és különleges ékszere volt, melyeket ma már a királyi család többi tagja birtokol.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...